om oss

Specialister inom digital fakturering sedan 1999

Vi grundade efacto år 1999 för att befria företag från tidskrävande manuell fakturahantering. Mer än 20 år i branschen har gett oss ingående kunskaper om arbetsprocesser och utmaningar i samband med fakturahantering.

Sedan dess har vi specialiserat oss på system som automatiserar rutinmässiga operativa uppgifter. Det gör arbetet i vardagen enklare, medarbetare mer produktiva och leverantörsredovisningen mer effektiv.

efacto har hjälpt tusentals moderna företag till en mer effektiv fakturahantering och våra lösningar är bland de mest beprövade på marknaden.

Vi har kontor i Hamburg, Köpenhamn och Oslo och erbjuder alltid en kopp kaffe eller ett telefonsamtal och en presentation av hur vi kan hjälpa ditt företag.

Johan Bjørling och Morten Boas
Grundare av efacto

Referenser

Vad säger våra kunder om efacto?

FakturaFirewall har gjort fakturahanteringen snabbare och noggrannheten större. Genomströmningstiden per faktura har halverats och resurserna i den manuella hanteringen optimeras. Varje månad skickar lösningen 4 000 e-postmeddelanden till underleverantörer vilket sparar en massa manuellt arbete.

DEAS är ett av Danmarks ledande fastighetsförvaltningsföretag och förvaltar en fastighetsportfölj med mer än 2 200 bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Varje år mottar DEAS 200 000 fakturor från underleverantörer. Fem månader efter implementeringen hade 75 % av fakturahanteringen automatiserats.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleiter, DEAS

Vi har minskat manuella fel och fått en mycket bättre överblick över fakturahanteringen – jag är övertygad om att investeringen kommer att ge stor affärsnytta. Vi har bara bra saker att säga om efacto. De har hög kompetens och har varit mycket bra på att förstå och tillgodose våra behov.

Kemp & Lauritzens tekniska kompetens och innovativa tillvägagångssätt skapar gröna lösningar, säker infrastruktur och konkurrenskraftiga verksamheter. Vi säkerställer kvalitet, stabilitet och effektivitet och hanterar projektet från början till slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

Vi har god erfarenhet av FakturaFirewall. Vi har fått bättre kvalitet på leverantörsfakturorna, bra dokumentation och sist men inte minst: vi sparar mycket tid. Vi får använda vår kompetens bättre och kan arbeta mer effektivt.

Wenche Aarvold

Bergen Kommune