ERPintegrator

E-fakturor direkt från ditt ekonomisystem

Skicka och ta emot e-fakturor direkt i ditt ekonomisystem via en EU-certifierad PEPPOL-accesspunkt. Välj hur du vill ansluta och ett dataformat som passar. Inga manuella processer – smart automatisering.

Integration med alla ekonomisystem från SAP och Dynamics till branschlösningar

Integration via SFTP, Rest API eller efacto-klient ingår

Flexibelt dataformat: Svefaktura/PEPPOL BIS 3.0, CSV eller EDIFACT

Logga in med en översikt över alla skickade och mottagna fakturor

Se vad det kostar

Hur många e-fakturor skickar du om året?

beställ

(OBS: Priset baseras på att vi fakturerar för 12 månader i taget)

Referenser

Vad säger våra kunder om efacto?

FakturaFirewall har gjort fakturahanteringen snabbare och noggrannheten större. Genomströmningstiden per faktura har halverats och resurserna i den manuella hanteringen optimeras. Varje månad skickar lösningen 4 000 e-postmeddelanden till underleverantörer vilket sparar en massa manuellt arbete.

DEAS är ett av Danmarks ledande fastighetsförvaltningsföretag och förvaltar en fastighetsportfölj med mer än 2 200 bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Varje år mottar DEAS 200 000 fakturor från underleverantörer. Fem månader efter implementeringen hade 75 % av fakturahanteringen automatiserats.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektleiter, DEAS

Vi har minskat manuella fel och fått en mycket bättre överblick över fakturahanteringen – jag är övertygad om att investeringen kommer att ge stor affärsnytta. Vi har bara bra saker att säga om efacto. De har hög kompetens och har varit mycket bra på att förstå och tillgodose våra behov.

Kemp & Lauritzens tekniska kompetens och innovativa tillvägagångssätt skapar gröna lösningar, säker infrastruktur och konkurrenskraftiga verksamheter. Vi säkerställer kvalitet, stabilitet och effektivitet och hanterar projektet från början till slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

Vi har god erfarenhet av FakturaFirewall. Vi har fått bättre kvalitet på leverantörsfakturorna, bra dokumentation och sist men inte minst: vi sparar mycket tid. Vi får använda vår kompetens bättre och kan arbeta mer effektivt.

Wenche Aarvold

Faktureringsrådgivare, Bergen Kommune

Över 5 000 kunder, 20 års erfarenhet

1
Välj integrationslösning

a) Ladda ner och installera efacto-klienten. Klienten skickar de filer du har läst ut från ditt finansiella system b) Välj SFTP-konto. Bäst om du redan kan utbyta filer via SFTP och inte behöver ny programvara c) REST API. Om du vill kommunicera direkt från ditt finansiella system

2
Välj dataformat

a) E-fakturformat. Om ditt finansiella system kan läsa data i SVEfaktura- eller PeppolBis-format. b) CSV. Om ditt finansiella system inte kan läsa data i standardformat för e-faktura. Du kan få tillgång till en korrekt användarhandbok online och ett testverktyg för att kontrollera att all nödvändig information ingår.

3
Skicka faktura

Du kan skicka fakturan till vår accespunkt. Vår helautomatiserade programvara kontrollerar data och vidarebefordrar fakturan till din kund i det överenskomna formatet

4
Tvåvägs ERP-integration

På samma sätt kan du använda ERPintegrator för att ta emot fakturor.

ERPintegrator

Nöjdhetsgaranti

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du inte är nöjd med produkten eller vår tjänst loggar du in, klickar på abonnemang och säger upp abonnemanget. Skriv gärna varför du avslutar abonnemanget så kan vi lära oss av din återkoppling. Om du avslutar abonnemanget inom tidsfristen får du en kreditnota och kan bortse från den skickade fakturan.

FAQ

Vanliga frågor om ERPintegrator

Vad är Integration?

Integration är en komplett lösning som automatiserar manuell fakturahantering. Så snart lösningen är integrerad i ditt ekonomisystem säkerställs hela processen från avsändare till mottagare: att fakturorna konverteras till exakt det format dina kunder önskar och att du får en garanti för att fakturan har levererats korrekt.

Hur många fakturor kan jag skicka?

Om du skickar fler fakturor än ditt abonnemanget täcker, förnyas det automatiskt. Det finns ingen gräns för hur många fakturor du kan skicka.

Behöver jag installera ny programvara?

Det väljer du själv. Client är ett program du behöver installera. Client skickar och tar emot e-fakturor direkt från din egen dator eller server. Det kräver inget annat än en internetanslutning

Behöver jag ha ett specifikt ekonomisystem?

Nej, lösningen fungerar med alla affärs- och ekonomisystem.

Hjälper ni till med integrationen?

Ja. Integrationen är helt okomplicerad. Men om du behöver hjälp finns vi tillgängliga.

Kan jag få personlig support?

Ja. Kostnadsfri personlig support ingår i en integrationslösning. Våra duktiga konsulter sitter redo att ge dig råd och vägledning.

Vad händer om fakturan inte är ifylld korrekt?

Då får du inom kort besked om det via e-post. Vi beskriver vilken information som saknas så att du enkelt kan lägga till det och sedan skicka tillbaka fakturan till oss.

Hur vet jag att fakturan har levererats till mottagaren?

Du får ett personligt användarkonto så att du alltid kan logga in och följa statusen för varje enskild faktura.

Kan alla fakturor konverteras till Svefaktura/PEPPOL BIS 3.0?

Ja. Vi konverterar alla typer av fakturor i alla typer av format och skickar till alla länder. I de flesta fall behöver en konsult skapa en konvertering vilken du betalar för.

Kan jag skicka fakturor till och från utlandet?

Ja. Alla fakturor som skickas via vår plattform uppfyller de flesta internationella standarder så att du enkelt och säkert kan göra affärer över landsgränser.

Vad händer om jag ångrar mitt köp?

Du har 14 dagars ångerrätt oavsett vilken lösning du väljer. Om du har använt dig av tjänsten men bara skickat en enskild faktura, kan du säga upp det inom en månad.

Hur lång bindningstid har abonnemanget?

Väljer du Integration betalar du för en bestämd tidsperiod. Vill du säga upp abonnemanget kan du när som helst skicka ett e-postmeddelande till oss. Vi avslutar då ditt abonnemang när den period du har betalat för löpt ut.

Vad händer om det finns fel i en faktura?

Om en faktura inte är korrekt ifylld kommer du att meddelas inom kort via e-post. Vi skriver vad felet är så att du snabbt kan rätta till det och skicka tillbaka fakturan till oss.

Uppfyller lösningen myndigheternas krav?

Ja. efacto är en EU-certifierad accesspunkt som erbjuder lösningar som täcker alla behov inom elektronisk fakturering. Bland annat PEPPOL för internationell handel, XRechnung i Tyskland, OIOUBL i Danmark och EHF i Norge m.m.

Är det något annat du vill fråga om?

Mejla till faq-pdftox@efacto.dk, så svara vi så snabbt som möjligt.

 

efacto Partnerprogram

Är ert företag en leverantör av ERP-system, bokföringsprogram, affärssystem eller andra lösningar som ska kunna skicka elektroniska fakturor?

Utöka funktionaliteten hos ert system

…genom att ge det möjligheten att automatiskt skicka elektroniska fakturor  – exempelvis Peppol Bis 3 eller Svefaktura.

ERPintegrator är lösningen som ger dig mervärde

Se mer om efactos Partnerprogram på denna webbplats

Produkter

Andra produkter från efacto

InvoiceFirewall

FakturaFirewall automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor och minskar tidsödande arbetsuppgifter.

läs mer här

PDFtoX

Gör om din vanliga faktura till en e-faktura bara genom att skicka den till oss

läs mer här
Om oss

Specialister inom digital fakturering sedan 1999

LÄS MER

Vi grundade efacto år 1999 för att befria företag från tidskrävande manuell fakturahantering. Nästan 20 år i branschen har gett oss ingående kunskaper om arbetsprocesser och utmaningar i samband med fakturahantering.