Referencer

Vad säger andra om efacto?

FakturaFirewall har gjort fakturahanteringen snabbare och noggrannheten större. Genomströmningstiden per faktura har halverats och resurserna i den manuella hanteringen optimeras. Varje månad skickar lösningen 4 000 e-postmeddelanden till underleverantörer vilket sparar en massa manuellt arbete.

DEAS är ett av Danmarks ledande fastighetsförvaltningsföretag och förvaltar en fastighetsportfölj med mer än 2 200 bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Varje år mottar DEAS 200 000 fakturor från underleverantörer. Fem månader efter implementeringen hade 75 % av fakturahanteringen automatiserats.

Sebastian Rostrup Stilling

Projektledare, DEAS

Vi har minskat manuella fel och fått en mycket bättre överblick över fakturahanteringen – jag är övertygad om att investeringen kommer att ge stor affärsnytta. Vi har bara bra saker att säga om efacto. De har hög kompetens och har varit mycket bra på att förstå och tillgodose våra behov.

Kemp & Lauritzens tekniska kompetens och innovativa tillvägagångssätt skapar gröna lösningar, säker infrastruktur och konkurrenskraftiga verksamheter. Vi säkerställer kvalitet, stabilitet och effektivitet och hanterar projektet från början till slut.

Michael Schmidt

IT-Manager Kemp & Lauritzen

efacto ger oss bra överblick i vår fakturahantering. Det är ett smidigt sätt att arbeta, och vi får snabb hjälp när vi har frågor eller behöver få till en skräddarsydd lösning.

Läckö är ett slott som ligger på Kållandsö i Lidköpings kommun i Västergötland. Slottet är beläget på en udde i Ekens Skärgård i Vänern och är ett minne från Sveriges stormaktstid. Slottet är öppet för allmänheten och visningar kan bokas.

Jan Malmgren

VD, Stiftelsen Läckö Slott

efacto är för oss en trygg och säker partner, gällande enkel och kostnadseffektiv hantering av en växande samt utvecklande del av vår efakturering.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.
Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv, värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Pelle Nilsson

VD, Evivent AB

Över 5 000 kunder, 20 års erfarenhet

Produkter

Andra produkter från efacto

PDFtoX

Gör om din vanliga faktura till en e-faktura bara genom att skicka den till oss

LÄS MER

ERPintegrator

Effektiv och säker fakturahantering direkt från ditt ekonomisystem – det är smart automatisering.

LÄS MER

InvoiceFirewall

FakturaFirewall automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor och minskar tidsödande arbetsuppgifter.

LÄS MER
om oss

Specialister inom digital fakturering sedan 1999

LÄS MER

Vi grundade efacto år 1999 för att befria företag från tidskrävande manuell fakturahantering. Nästan 20 år i branschen har gett oss ingående kunskaper om arbetsprocesser och utmaningar i samband med fakturahantering.